با سلام،
در خصوص تبصره ۱۰۰ ماده ۱۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم برای مشاغل (اشخاص حقیقی)، چند ابهام اساسی دارم که خواهشمندم بر اساس آخرین بخشنامه ها و رویه های اجرایی سال ۱۴۰۵ پاسخ دهید:
سوال اول (شرایط ورود): اگر مجموع فروش سالانه مودی بین ۷۲ تا ۱۰۰ میلیارد تومان باشد (یعنی از سقف مجاز عبور کرده باشد)، آیا هیچ راهکاری برای استفاده از این تبصره وجود دارد؟ مثلاً آیا تفکیک فروش مشمول و غیرمشمول (معافیتها) یا تفکیک شرکا در پروندههای مشارکتی میتواند این محدودیت را برطرف کند
درود این عدد سقف استفاده از تبصره ماده 100 برای اشخاص حقیقی تا سقف دو برابر برای پرونده مشارکتی