با سلام،
در خصوص تبصره ۱۰۰ ماده ۱۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم برای مشاغل (اشخاص حقیقی)، چند ابهام اساسی دارم که خواهشمندم بر اساس آخرین بخشنامه ها و رویه های اجرایی سال ۱۴۰۵ پاسخ دهید:
سوال اول (شرایط ورود): اگر مجموع فروش سالانه مودی بین ۷۲ تا ۱۰۰ میلیارد تومان باشد (یعنی از سقف مجاز عبور کرده باشد)، آیا هیچ راهکاری برای استفاده از این تبصره وجود دارد؟ مثلاً آیا تفکیک فروش مشمول و غیرمشمول (معافیتها) یا تفکیک شرکا در پروندههای مشارکتی میتواند این محدودیت را برطرف کند
درود ،سقف استفاده از تبصره ۱۰۰ جهت عملکرد ۱۴۰۴ انفرادی ومشارکت ۷۲ میلیارد است وترقی وجودندارد چون سقف ۷۲ میلیارد ب ای مشارکت بوده ودراین دوره برای انفرادی نیز لحاظ میشود
قانون تعیین سقف ۱۵۰ برابر معافیت ماده ۸۴ که با توجه به معافیت ماده ۸۴ سال ۱۴۰۴ عدد ۳۶ میلیارد سقف بوده دوبرابر آن بری مشارکت را برای دوگروه لحاظ نمودند