مشاوره مالیاتی آنلاین مشاوره مالیاتی مشاور مالیاتی نما
  • ورود/ثبت نام
  • خانه
  • مشاوران
  • پرسش و پاسخ
  • سوالات متداول
  • پشتیبانی
  • قوانین و مقررات
  • حریم شخصی
مشاوره وکالت مشاور آنلاین
  • ورود/ثبت نام
  • خانه
  • مشاوران
  • پرسش و پاسخ
  • سوالات متداول
  • پشتیبانی
  • قوانین و مقررات
  • حریم شخصی
  • نماد اعتماد الکترونیکی
خانه
مشاوران
پرسش
درخواست‌ها
مشاوره مالیاتی رایگان
کاربر مشاور مالیاتی نما

تخصص : صاحبان مشاغل و اصناف

با سلام،

در خصوص تبصره ۱۰۰ ماده ۱۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم برای مشاغل (اشخاص حقیقی)، چند ابهام اساسی دارم که خواهشمندم بر اساس آخرین بخشنامه ها و رویه های اجرایی سال ۱۴۰۵ پاسخ دهید:

سوال اول (شرایط ورود): اگر مجموع فروش سالانه مودی بین ۷۲ تا ۱۰۰ میلیارد تومان باشد (یعنی از سقف مجاز عبور کرده باشد)، آیا هیچ راهکاری برای استفاده از این تبصره وجود دارد؟ مثلاً آیا تفکیک فروش مشمول و غیرمشمول (معافیتها) یا تفکیک شرکا در پروندههای مشارکتی میتواند این محدودیت را برطرف کند

پاسخ ها :
  • img
    محمدحسین پور احمد
    1405/05/02-23:56:38
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    سلام و عرض ادب. برای پرونده های مشارکتی سقف دو برابر یعنی ۱۴۴۰ تعیین شده است.

  • img
    لاله شهیدیان اکبر
    1405/06/04-22:29:35
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    با سلام

    با توجه به اینکه حدنصاب اعلامی تبصره ماده100در سال 1404 برای پرونده های مشارکتی بود احتمال اینکه نصاب اعلامی در سال 1405 به مبلغ 72 میلیارد تومان نیزمربوط به مشاغل مشارکتی باشد وجود دارد و تا باز شدن فرم های تبصره باید منتظر باشیم که مشخص گردد سقف مجاز تبصره برای مشاغل مشارکتی 72میلیارد است یا دوبرابر این مبلغ.

    در خصوص اینکه اگر میزان درآمد از حد مجاز تبصره ماده100تجاوز نماید مودی حتی با تفکیک بخش درآمدی از غیردرآمدی قادر به استفاده از فرم تبصره ماده100نخواهد بود و در صورتیکه مبالغ غیر درآمدی در تراکنش های مودی وجود داشته باشد باید اقدام به ارسال اظهارنامه نماید تا امکان تفکیک تراکنش ها میسر گردد.

  • img
    محمدحسین پور احمد
    1405/06/12-19:40:58
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    سلام و عرض ادب . سپاس از پاسخ شما

  • img
    سعید شریفی
    1405/06/29-13:37:53
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    سلام.وقت شما بخیر...سقف تبصره  ماده ۱۰۰ برای گزارش عنلکرد سال ۱۴۰۴ مشاغل مبلغ ۷۲۰میلیون ریال تعیین شده و اینکه دارای دو معافیت باشید یاخیر و اینکه  درامدهای شما به فروش های مشمول و غیر مشمول مالیات بر ارزش افزوده تفکیک شوند تاثیری بر تغییر سقف تبصره ماده ۱۰۰ندارد.

  • img
    محمد ورامش
    1405/06/29-23:30:02
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    سلام _سقف استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ برای مشاغل انفرادی ۷۲میلیارد تومان و برای فعالیت‌های مشارکتی دو برابر این عدد یعنی ۱۴۴میلیارد تومان است.برای اشخاصي که مشمول تبصره ماده ۱۰۰نیستند،اظهارنامه پیشنهادی بارگزاری میشود که در صورت تایید و ارسال آن ،مالیات قطعی است،در غیر اینصورت اظهارنامه مالیاتی تنظیم و در زمان رسیدگی امور مالیاتی،مدارک لازم تحویل دهید و از اظهارنامه مالیاتی ارسالی دفاع کنید ضمن اینکه اظهارنامه ارسالی در صورتي که منجر به صدور برگ تشخیص شود که با اظهارنامه ارسالی مطابقت ندارد قابل اعتراض می باشد که  در تبصره ماده ۱۰۰وجود ندارد.

  • img
    پویا پای سروی
    1405/07/11-13:31:47
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    درود این عدد سقف استفاده از تبصره ماده 100 برای اشخاص حقیقی تا سقف دو برابر برای پرونده مشارکتی 

  • img
    شهرام عباسی
    1405/08/06-20:55:11
    0 0 گزارش تخلف دریافت مشاوره از این مشاور

    درود ،سقف استفاده از تبصره ۱۰۰ جهت عملکرد ۱۴۰۴ انفرادی ومشارکت ۷۲ میلیارد است وترقی وجودندارد چون سقف ۷۲ میلیارد ب ای مشارکت بوده ودراین دوره برای انفرادی نیز لحاظ می‌شود 

    قانون تعیین سقف ۱۵۰ برابر معافیت ماده ۸۴ که با توجه به معافیت ماده ۸۴ سال ۱۴۰۴ عدد ۳۶ میلیارد  سقف بوده دوبرابر آن بری مشارکت را برای دوگروه لحاظ نمودند

سوالات مرتبط
مشاوره مالیاتی رایگان
کاربر مشاور مالیاتی نما

صاحبان مشاغل و اصناف

پاسخ ها (7)

<p class="ds-markdown-paragraph"><span class="">با سلام،</span></p> <p class="ds-markdown-paragraph"><span class="">در خصوص تبصره ۱۰۰ ماده ۱۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم برای مشاغل (اشخاص حقیقی)، چند ابهام اساسی دارم که خواهشمندم بر اساس آخرین بخشنامه ها و رویه های اجرایی سال ۱۴۰۵ پاسخ دهید:</span></p> <p class="ds-markdown-paragraph"><strong><span class="">سوال اول (شرایط ورود):</span></strong><span class=""> اگر مجموع فروش سالانه مودی بین ۷۲ تا ۱۰۰ میلیارد تومان باشد (یعنی از سقف مجاز عبور کرده باشد)، آیا هیچ راهکاری برای استفاده از این تبصره وجود دارد؟ مثلاً آیا تفکیک فروش مشمول و غیرمشمول (معافیتها) یا تفکیک شرکا در پروندههای مشارکتی میتواند این محدودیت را برطرف کند</span></p>

مشاهده سوال
گزارش تخلف
گزارش تخلف پاسخ مشاور
گزارش تخلف شما با موفقیت ثبت شد. با تشکر از مشارکت شما در بهبود پاسخ مشاوران متاسفانه مشکلی در ثبت گزارش تخلف به وجود آمده، لطفا دوباره تلاش کنید.
همین الان مشاوره بگیرید
مشاوره تلفنی(فوری)
مشاوره متنی(فوری)
مشاوره حضوری
همراهی در جلسه قرارداد
تنظیم اظهارنامه و لوایح مالیاتی
تحریر قرارداد
مشاور آنلاین

مشاور مالیاتی نما ، سامانه مشاوره مالیاتی تلفنی و آنلاین از مشاور آنلاین

ارتباط با ما
info@namatsp.ir
021-48320900
تهران - سعادت آباد - خيابان علامه جنوبي - كوچه ٢٤ غربي - پلاك٢١

تمامی حقوق متعلق به وب سایت مشاور مالیاتی نما می باشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است.

  • مقررات
  • حریم شخصی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
ورود و ثبت نام
مودی
مشاور/کارشناس
ورود مودی
مقررات و شرایط مشاور مالیاتی نما را می‌پذیرم
شما می توانید دیگر درخواست ارسال مجدد کد نمایید.
قوانین و مقررات و حریم شخصی جهت اطلاع کاربران